Z2 tower nre 3

 • HP ZBook 14u G6 og 15u G6

  Opplev verdens tynneste arbeidsstasjoner

  Vår letteste ZBook noensinne leverer ekte portabilitet for personer som vil utnytte sin vanlige kontordatamaskin optimalt. Enten du er på kontoret eller arbeider i felten, vil du motta høyhastighets, pålitelig ytelse..

  Mer Informasjon
 • HP Zbook mobile arbeidsstasjoner

  HP lanserer nye arbeidsstasjoner som strekker strikken for kreativitet og teknisk arbeidsflyt

  Oslo, 5. april, 2018. HP Inc. har gleden av å lansere femte generasjons HP ZBook mobile arbeidsstasjoner, designet for kreative og tekniske fagfolk, ledere og studenter som krever fremragende ytelse. Den nye serien inkluderer grensesprengende design, innovative verktøy for samhandling, og industriledende sikkerhetsfunksjoner.

  Mer Informasjon
 • HP ZBook 14u/15u G5

  HP ZBook 14u / 15u mobile arbeidsstasjoner har nå den populære HP Sure View-funksjonen.

  Begge de mobile arbeidsstasjonene har 8. generasjons Intel® Core ™ Quad Core-prosessorer med vPro ™ -teknologi og AMD Radeon ™ Pro-grafikk for rask og pålitelig ytelse og 24/7-arbeidsbelastning, med mer enn 24 ISV-sertifiseringer for CAD- og designarbeid og andre profesjonelle applikasjoner

  Mer Informasjon
 • HP Z8, Z6, Z4 G4 Workstations

  Opplev verdens sikreste arbeidsstasjoner for å drive alt fra VR til Machine Learning.

  Vi presenterer vår fullstendig oppgraderte desktop arbeidsstasjon Z4, Z6 og Z8 G4.Med ekstrem kraft, innovativ og fremtidssikker design, et ubøyelig fokus på pålitelighet og enestående sikkerhetHPs high-end desktops er designet av og for våre mest krevende kunder.

  Mer Informasjon
 • HP Z38c

  Fordyp deg fullstendig i den elegante buede skjermen HP Z38c

  Form møter funksjon med skarp panoramisk visning, slik at du kan fokusere på arbeidet ditt.

  Mer Informasjon
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Få mest mulig ut av hver applikasjon

Enten du jobber med Adobe, Autodesk eller Solidworks, på en HP Workstation vil du få full utnyttelse av dine programmer. Ved bruk av HP Performance Advisor vil du få full utnyttelse av programmvarens egenskaper. Dette sikrer at din HP Workstation er optimalisert for din software.

 

 

Den beste løsningen for enhver situasjon

HP vet at det ligger forskjellige behov bak ønsket om å ha en arbeidsstasjon. Vi har derfor ett bredt spekter av ulike Workstations, hvor hver modell fullt kan tilpasses dine behov. Dette gjør at det bokstavelig talt er tusenvis av konfigurasjoner som er mulig.

Se alle workstations

Møt HP Workstation

Ledende arbeidsstasjoner for fagfolk

Workstation er den raskeste, mest skalerbare og pålitelig datamaskinen, den er spesielt designet for å møte kravene til fagpersoner som arbeider med store datasett og komplekse 3D modeller. HP er ledende innenfor bransjen, og HP Workstations har satt standarden for innovasjon, ytelse og pålitelighet. Dette er grunnen til at ledende selskap som Dreamwork Animation, Qvisten Animasjon og Pixar velger HP Z Workstations.

Z8 dual Z27x hero Premiere Safari L
 

HP Z2 Mini

Utviklet for fremtidens arbeidsområde

Den utrolig kompakte formfaktoren ligner mer en supermaskin fra fremtiden enn en PC i dag. Oktogon-formen til HP Z2 Mini er den mest unikt designede HP Workstation i HPs 35 års historie innenfor arbeidsstasjoner, og inneholder HP Z-DNA i hele produktet, inkludert omfattende ISV-sertifisering og 368,000 timer med kvalitetstesting.

Løsningen gir kundene fleksibilitet i hvordan man ønsker å sette opp maskinen; på- / eller under pulten, bak en HP Z-skjerm, eller på veggen. HPs teknikere designet et helt unikt vifte- og kjølesystem for stillegående akustikk (63 prosent mer stillegående enn en tradisjonell mini PC) for arbeidsstasjonskunder som trenger virksomhetskritisk pålitelighet. HP Z2 Minis design og geniale ingeniørkunst vil forandre måten man tenker rundt arbeidsstasjoner og bruksområder.