Finn en workstation spesialist - Feature

HP Workstation Spesialister

Med HP Workstation Spesialist alt kompetanse for å oppnå den optimale arbeidsstasjonen konfigurasjon for deg. Sammen med uavhengige programvareleverandører, vil han gi deg den beste skreddersydd, komplett løsning for din bedrift situasjon!

Z8 G4 Eldorado hero L beskjrt
 

Core Services

Core Services AS er en av norges ledende leverandører av infrastruktur til IT-løsninger. Vi startet opp med et ønske om å etablere et selskap med fokus på organisasjoners sentrale IT-virksomhet, og hvordan informasjonsteknologi kan understøtte en effektiv og verdiskapende forretningsdrift.


Med lang erfaring i informasjonsteknologibransjen er vi anerkjent som et kompetansemiljø innen løsninger for datasenterinfrastruktur. Vi leverer produkter, tjenester og forretningskritiske datasenterløsninger til noen av landets største virksomheter innenfor offentlig og privat sektor.


Vårt mål: Vi skal drive verdiskapning og vekst igjennom vår spisskompetanse, og forretningsdrift med høy kvalitet og integritet. Spisskompetansen skal gi konkurransefortrinn for oss og våre kunder. Kvalitet og integritet skal skape fornøyde kunder og ansatte, og langsiktige forhold til våre kunder, ansatte og partnere.

logo hp partner

Addresse

Core Services
Martin Linges vei 25
1364 Fornebu

Telefon

(47) 400 01 068

Core Services Webside

contact image

Truls Moen

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Direkte

(47) 48 11 80 65