Finn en workstation spesialist - Feature

HP Workstation Spesialister

Med HP Workstation Spesialist alt kompetanse for å oppnå den optimale arbeidsstasjonen konfigurasjon for deg. Sammen med uavhengige programvareleverandører, vil han gi deg den beste skreddersydd, komplett løsning for din bedrift situasjon!

Z8 G4 Eldorado hero L beskjrt
 

ENTRY

ENTRY er din inngang for å samle og forenkle IT-innkjøp. ENTRY er en IT-leverandør som tilbyr salg av IT-produkter, konsepter for effektiv leveransehåndtering og skreddersydd IT-drift, overvåkning og brukerstøtte.

Vi gir råd og foreslår løsninger basert på faglig kompetanse og god generell forretningsforståelse. Vår IT-kompetanse er forankret i et dedikert og entusiastisk IT-miljø, som brenner for faget.

Det er ikke enkelt å huske på alt som har med IT å gjøre. Da er det godt å ha en leverandør i ryggen som systematisk jobber med nettopp å huske. Vi følger opp og utfører det vi avtaler.Vi jobber forebyggende gjennom faste statusmøter og dialog. Fordi vi vet at det er viktig, for å kommer frem til de beste IT-løsningene. Men ikke mer enn akkurat passe, vi skal jo ikke bli lei av hverandre.

Logo Entry Converted

Addresse

ENTRY
Strømsveien 200
0668 Oslo

Telefon

+ 47 22 70 40 00

Entry Webside

Magne ENTRY 195px

Magne Andersson

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Direkte 

(47) 22 70 40 03