Finn en workstation spesialist - Feature

HP Workstation Spesialister

Med HP Workstation Spesialist alt kompetanse for å oppnå den optimale arbeidsstasjonen konfigurasjon for deg. Sammen med uavhengige programvareleverandører, vil han gi deg den beste skreddersydd, komplett løsning for din bedrift situasjon!

Z8 G4 Eldorado hero L beskjrt
 

EVRY

EVRY er et av Nordens ledende IT-selskaper med sterk lokal og regional tilstedeværelse i 50 nordiske byer. Gjennom innsikt, løsninger og teknologi bidrar EVRY til å utvikle fremtidens informasjonssamfunn, og på denne måten skaper selskapet daglig verdier til det beste for kundenes virksomhet og samfunnet. EVRY kombinerer høy bransje- og teknologikompetanse med lokale leveransemodeller og internasjonal slagkraft. Som en partner av HP gjennom mange år kan du være sikker på at vi er en god rådgiver og kun velger det beste av produkter for deg som kunde til en konkurransedyktig pris.

EVRY står bak en rekke innovasjoner som har endret og forenklet folks måte å bruke tjenester i samfunnet på.

Teknologi er ikke bare data, det er en del av folks liv. EVRY jobber hver dag for å gjøre det visjonen vår sier: Embrace infinite opportunities. Selskapet har nå 9000 ansatte og er representert i 50 byer i Norden med hovedvekt på Norge og Sverige.

logo hp partner

Addresse

EVRY
Snarøyveien 30A
1360 Fornebu

Telefon

(47) 06500

Evry Webside

ReginaAaen Evry

Regina Aaen

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Direkte

(47) 467 80 390