Finn en workstation spesialist - Feature

HP Workstation Spesialister

Med HP Workstation Spesialist alt kompetanse for å oppnå den optimale arbeidsstasjonen konfigurasjon for deg. Sammen med uavhengige programvareleverandører, vil han gi deg den beste skreddersydd, komplett løsning for din bedrift situasjon!

Z8 G4 Eldorado hero L beskjrt
 

Lan-x

Vi garanterer: Alltid oppetid! Lan-x skal levere oppetid. Vi skal være proaktive og forutsigbare for våre kunder, og vi skal levere gode og standardiserte løsninger. Lan-x kunder skal oppleve at vi er til stede i det daglige, at de kan få fatt i oss når de ønsker og at vi stiller med nødvendige ressurser når behovet er der.


Mange kunder investerer i kontinuerlig datadrift, større forutsigbarhet og økt sikkerhet. Dette har resultert i at vi har fått mange spennende kundeprosjekt som er løst gjennom moderne infrastruktur og virtualisering.

 

Skytjenester/Cloud Computing integreres også stadig oftere i både kundens og Lan-x sitt totale løsningskonsept. Lisenser og bistand på forvaltning av kundens programvare er også blitt et viktigere arbeidsområde for Lan-x. Dette representerer store verdier som skal forvaltes og vedlikeholdes til riktig pris. Lan-x sitter med mye kunnskap om avtaletyper og trender i markedet. Vi er glad for at kundene viser oss stor tillit på disse områdene. Lan-x har hovedkontor i Sandnes og avdelinger i Mandal og Ålesund. Vi ser også at teknologien gjør at det spiller mindre rolle hvor de ansatte jobber, da det meste av våre oppdrag kan utføres uavhengig av fysisk plassering. Med andre ord en mer virtuell organisasjon.

lan X

Addresse

Lan-x AS
Prinsensvei 10
4315 Sandnes

Telefon

+47 995 60 888

Lan-x Webside

contact image

Per Rynning

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Direkte

(47) 480 44 989