Finn en workstation spesialist - Feature

HP Workstation Spesialister

Med HP Workstation Spesialist alt kompetanse for å oppnå den optimale arbeidsstasjonen konfigurasjon for deg. Sammen med uavhengige programvareleverandører, vil han gi deg den beste skreddersydd, komplett løsning for din bedrift situasjon!

Z8 G4 Eldorado hero L beskjrt
 

Serit

 

Serit er en av Norges største IT-kjeder. Vi leverer IT-tjenester til offentlige og private bedrifter. Vi er sterkt opptatt av lokal tilstedeværelse og av å bygge nære kunderelasjoner. Nasjonalt engasjement og lokal tilstedeværelse vil bidra til at du og din bedrift får frigjort tid og ressurser og kan fokusere på deres kjernevirksomhet.


Med Serit som teknologipartner kan du forvente en problemfri og trygg IT-hverdag. Vi designer og leverer komplette nettverks- og kommunikasjonsløsninger, fungerer som rådgivere, og kan også ta ansvar for drift og vedlikehold.

Serit sørger for at du har en velfungerende og effektiv IT-arkitektur. Våre tjenester omfatter hele plattformen: klient, arbeidsstasjon, nettverk, servere, lagring samt digitale skjermløsninger – og programvare som binder disse sammen. Valget er ditt; enten bedriften din ønsker å bevege seg mot nett-skyen for å frigjøre ressurser - eller vil effektivisere eksisterende infrastruktur, vil Serit kunne skreddersy løsningen for deg.

Serit har 23 kontorer rundt om i hele landet og 300 engasjerte og kvalifiserte ansatte.

serit3

 

 

Telefon

(47) 810 77 977

serit.no

 

contact image

Glenn Lines

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Direkte

(47) 97 12 30 45

 

Serit Nettbutikk