Finn en workstation spesialist - Feature

HP Workstation Spesialister

Med HP Workstation Spesialist alt kompetanse for å oppnå den optimale arbeidsstasjonen konfigurasjon for deg. Sammen med uavhengige programvareleverandører, vil han gi deg den beste skreddersydd, komplett løsning for din bedrift situasjon!

Z8 G4 Eldorado hero L beskjrt
 

Komplett Bedrift

Komplett Bedrift er en forhandler i bedriftsmarkedet som selger IT og elektronikkutstyr til private og offentlige virksomheter i Norge. Komplett Bedrift samarbeider tett med HP på alle produktområder, og har HP som en av sine strategiske og viktigste produsenter i portoføljen.


Komplett Bedrift en del av Komplett Group, som er Nordens største netthandelsaktør med hovedkontor i Sandefjord, 16 nettbutikker og 800 medarbeidere.

Komplett Bedrift har lynrask levering i hele Norge og et enormt lagerført sortiment på 20.000 produkter. Klare til å sendes til deg og din bedrift iløpet av kort tid!

Komplett Bedrift tilbyr leie av alle varer, har et stort utvalg av skreddersydde løsninger for bedriftskunder og Komplett Bedrifts sine dedikerte og kunnskapsrike kunderådgivere som står klare til å hjelpe deg og din bedrift med riktig løsning til aktuelt behov.

KOmplettB Stepper

Addresse

Komplett Bedrift AS
Østre Kullerød 4
3241 Sandefjord

Telefon

33 00 51 22

Komplett Bedrift Webside 

Marius

Marius Handrevet

marius.Handrevet@
komplettbedrift.no

Direkte

91 91 95 94